Oppstart 03.01.22

Som noen sikkert har lest i media har vi fått bekreftet at vi starter på rødt nivå mandag 3.1. (Se kommunens informasjon her: https://www.skien.kommune.no/aktuelt/ingen-endringer-for-skoler-og-barnehager/)  Det betyr noen justeringer av rom og timeplaner for elevene. 8. og 10. klasse bytter klasserom og 6. klasse starter året i gymsalen som felles klasse. Alle elever starter til vanlig tid, 08.40 på mandag 3.1. Elevene på barneskolen stiller opp der de pleier, mens elevene i ungdomsskolen møter direkte i klasserommet. Ytterligere informasjon gis til elevene ved oppstart av skoledagen. Helsemyndighetene har gitt en anbefaling om at elever og ansatte i skoler tester seg før oppstart etter juleferien. Alle elevene fikk med seg tester hjem før jul, disse anbefaler vi brukes mandag morgen. Dersom noen har brukt testen, eller ikke finner den, må dere hente tester selv på teststasjonen: Olai Skulleruds vei 20 (ved sykehuset). Teststasjonen holder åpent på hverdager i romjula fra klokka 08.00 – 15.30, og fra kl.11.00-14-00 lørdag og søndag i nyttårshelgen.

Til slutt: Vi oppfordrer alle til å være ekstra oppmerksomme på symptomer. De som har symptomer, skal ikke møte på skolen og de bør teste seg.

Mvh Karsten