Lyst å jobbe i en kristen skole?

Skauen kristelige skole er en kristen friskole for elever fra 1.-10.klasse. Skolen eies og drives av DELK Telemark. Skolen har i dag 192 elever fra 1.-10. klasse og 45 ansatte. Skolen ligger godt plassert på Bratsberg ca. 3 km fra Skien sentrum.

To av våre ansatte venter barn og vi trenger derfor å knytte til oss to som kan fylle disse stillingene. Det vi i første omgang trenger er lærere til småskolen, gjerne med spes.ped. For stillingene søker vi bekjennende kristne lærere som vil være lojale overfor skolens kristne målsetting og verdigrunnlag og som er engasjerte og dyktige både i fag og klasseledelse. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Tiltredelse og stillingsprosent etter avtale.

Lønn og betingelser etter offentlig lov og regulativ. Gyldig politiattest må framlegges før tiltredelse.

Søknad på vårt søknadsskjema, sendes snarest og innen 9.11. til

Styret for Skauen kristelige skole

Jon Alvssonsgate 14

3746 Skien